Kennel Vet Point's Blogg

Kennel Vet Point's Blogg

Om Kennel Vet Point's:

Kennel Vet Point's är jag, Lena Gustafsson och min man B-O Johansson.

Lena arbetar som veterinär, största fritidsintresset är jakt och träning av jakthundar, fjäll-och alpvandringar. Är ledamot i Svenska Pointerklubbens styrelse.

B-O har haft hund under hela sitt vuxna liv, skällande hundar, finn- och norrbottensspets, jagat med drivande hundar och älghundar samt sedan 1979 slädhundar. Arbetar i det egna företaget Guide B-O och som turism-och jakt/ friluftslärare och utbildare för jägarexamen. Jaktprovsdomare, representant för SPK i FA-JK.. Förutom jakthundarna har han 24 slädhundar som ska tränas och skötas.

Utställning

BlogginläggPosted by Lena Gustafsson Sat, November 17, 2012 20:48:21

Vi hade gett upp - Phi hade redan gjort sin sista utställning, speciellt som hon redan var jaktchampion med tre jaktprovscert. Men tanken om "årets pointer" gnagde lite grann, och det skulle inte falla p.g.a att vi inte ställt ut henne en sista gång. Sagt och gjort, hon anmäldes till Kirunautställningen tillsammans med sin dotter Tia. Jag tränade två gånger i föreningens gemensamma utställningsträning( tack Kicki !), och båda hundarna skötte sig bra, Phi t.o.m viftade på svansen....

Resultat; Phi Excellent med cert, Tia Very Good och syster Lava Very Good, - plötsligt händer det !! Nu måste det bli någon utställning till.

Foto:Niklas Edelsvärd